Vaarten

De Borreltocht

De enige echte Borreltocht op de Loosdrechtse Plassen. Ontmoet nieuwe mensen of stap met uw gezelschap aan boord onze unieke Loungeboot.

Lees verder …

Gooische Vrouwen Vaart

Aan boord wordt u in stijl ontvangen met een glaasje bubbels en beginnen wij onze vaart over de Loosdrechtse plassen.

Lees verder …

Rondvaart

De mooiste plekjes vanaf het water aan boord van onze loungeboot. Wij varen langs romantische theekoepeltjes, grote landhuizen met mooie tuinen en idyllische doorkijkjes.

Lees verder …

Netwerk Vaart

Ontmoet en versterk zakelijke contacten aan boord van loungeboot The Barfly. Netwerken is tegenwoordig is tegenwoordig van wezenlijk belang.

Lees verder …

Floating Diner

Bij aankomst aan boord van The Barfly wordt u ontvangen door onze gastvrije Barfly Crew. Zij zullen er alles aan doen om er een onvergetelijk diner van te maken.

Lees verder …

Wakker worden op Loosdrecht

Het beste van de avond en het mooiste van de ochtend in één. Na een avondvaart van twee uur op de The Barfly brengen wij u en uw gezelschap naar één van onze partnerhotels.

Lees verder …

Cocktailworkshop

Leer op een unieke locatie cocktails maken, varend over de Loosdrechtse Plassen.Onze cocktailtrainer vertelt u leuke ins en outs over het maken van cocktails.

Lees verder …

Gentlemen’s Club

Een exclusieve vaart voor heren. Aan boord kunt u genieten van ons Barfly drankassortiment en mooie sigaren.

Lees verder …

Picknickvaart

Een onvergetelijke picknick in ’t Gooi. Stap aan boord van The Barfly en geniet van een heerlijke tocht over het water.

Lees verder …

Wijnproeverij

Maak kennis met de wereld van wijnen tijdens een wijnproeverij op het water.Een wijnproeverij in een wijnkelder. Het kan ook anders! Maak al varend kennis met wijnen op The Barfly.

Lees verder …

Stel uw eigen Vaarbeleving samen

Al onze arrangementen staan garant voor een unieke vaarbeleving. Wilt u toch iets anders, dan kunt zelf vanaf € 7,75 p.p. uw vaarbeleving samenstellen.

Lees verder …