Blog

Dansen, zingen en rosé tijdens Sloepentocht

By | The Barfly | No Comments

Onverwachte zwempartijen, rosé en dansen. The Barfly was een duidelijke eyecatcher tijdens de sloepentocht dit jaar.

‘The Love Boat promising something for everyone…’ De woorden van Jack Jones knalden uit de speakers en The Barfly was onderweg voor zijn eerste Sloepentocht in Loosdrecht door Stichting Sloep met het thema ‘Love Boat’.

Bij iedereen aan boord was direct de sfeer gezet. Al zingend gingen we de plas op vanaf de Bolder. Via de westelijke Drecht en een stukje over de Vecht kwamen we terecht bij de Mijndense Sluis. Bij het zien van alle gezellige bootjes en vrolijke mensen kon zanger Wout (waarmee we deze tocht organiseerden) zich niet meer inhouden. Hij pakte de microfoon van DJ Charles en begon te zingen. Hij kreeg iedereen zo ver om mee te dansen, hoe groot de bootjes ook waren. In de sluis kregen we een paar hapjes van de Otter, een fles wijn van Veerman Makelaars en was het volop genieten van de sfeer. Wachten op een sluis was nog nooit zo gezellig!

Sloepentocht3 Sloepentocht6

SloepentochtVerder op de Vecht was het inmiddels op de boot een en al gezelligheid. De flessen rosé gingen als een speer en ook de hapjes stonden niet lang. Bij de volgende sluis: ’t Hemeltje was het nog drukker. Tijdens het wachten greep Wout wederom naar de microfoon en bewoog mensen zelfs tot een duik. Tussendoor kregen we saté en hamburgers van de Eetcafe de Kaars die er makkelijk ingingen. In de sluis gaf Wout ook de presentatoren daar de kans om hun spelletjes te doen waaronder overgooien met een bal en de macarena dansen.
Na de sluis keerden we om en konden direct weer
meedoen in de feestvreugde op en in de sluis.

Sloepentocht2Op de boot was het gezellig druk, maar niet te, zodat iedereen met de voetjes van de vloer kon. Daar werd dankbaar gebruik van gemaakt. Veel bootjes maakten foto’s van The Barfly en keken met bewonderende ogen. Het duurde dan ook niet lang en The Barfly was bijna trending topic geworden op social media. Ook nu was de Mijndense Sluis een groot succes. De brugwachter kwam even gezellig sfeer proeven op de boot en de opvarenden kregen lekkere scroppino van Porto om te proeven. Alle opvarenden van The Barfly waren blij en hadden werkelijk genoten van deze dag. Sterker nog, ze konden niet stoppen en zochten een cafeetje om nog door te praten over de belevenissen van deze dag. Wij zeggen: missie geslaagd!

Sloepentocht5 Sloepentocht4

 

The Barfly L'Oreal

Topdag voor beautyspecialisten!

By | The Barfly | No Comments

Wij mochten L’Oreal welkom heten op The Barfly. Zij organiseerden een Summer Seminar voor L’Oreal medewerkers van ICI Paris & Douglas.

De loungeboot lag aan de steiger van Finley Het Witte Huis. Bij binnenkomst liepen veel van de medewerkers direct door naar buiten om The Barfly te fotograferen. En niet alleen onze boot werd op de foto gezet, ook alle producten werden geschoten die stonden op het dek en bij het roer. L’Oreal hield een Summer Seminar waarbij de nieuwe zomerse producten van Lancôme en Biotherm gepresenteerd werden. Op meerdere plekken gaven ze workshops en presentaties, waaronder op The Barfly.

Barfly L'Oreal Finley Het Witte Huis

 

 

 

 

 

Op het voordek waren poefjes, bankjes en zitzakken uitgestald om iedereen een comfortabele zitplek te geven. Voor degene die het fris hadden, waren er kleedjes aanwezig. Omstebeurt konden de medewerkers genieten van de boot, de producten en het uitzicht. Just another day at the office!

Barfly L'Oreal

Naarmate de dag vorderde kregen de, overwegend, vrouwen het ietwat frisjes, maar ook daar hadden we een oplossing voor. Op het dek werd een kacheltje neergezet dat een aangename warmte verspreidde. Zo was het heerlijk vol te houden. Alle medewerkers kregen uiteindelijk de workshop op de boot en iedereen was zeer te spreken over het schip en de locatie.

Tevreden vertrokken alle medewerkers naar huis. Veel van hen met een mooie foto van onze prachtige loungeboot.

Barfly L'Oreal

Earth Water, Water met een Verhaal

By | The Barfly | No Comments

Water met een verhaal

Water van Nederlandse bodem, dat is EARTH Water. Het komt uit de kleinschalige waterbron van Anl’eau, gevestigd in natuurreservaat ‘Het Hunzedal’ in Drenthe. Waterkenners noemen het een van de beste bronnen uit Europa. Waarom we dit vertellen? The Barfly heeft standaard water aan boord van EARTH Water. Niet alleen omdat het heel lekker is, maar ook vanwege het verhaal er achter.

3Dagelijks sterven 6.000 mensen door het gebrek aan schoon drinkwater. 100 % van de nettowinst van de verkoop van de producten van EARTH Water dragen zij af om waterprojecten te financieren in Azië en Afrika. Zo hebben ze in totaal € 2.810 opgehaald voor de Sri Lanka Home of Hope die het besteed heeft aan de bouw van een baby-afdeling, de aanschaf van watertoiletten en douches in een medische kliniek en meer. Ter ondersteuning van het Unica Foundation project ‘Drinkwater- en Sanitair te Arnakot konden ze € 7.500 doneren. En zo heeft EARTH Water nog veel meer projecten kunnen helpen. EARTH Water wordt ondersteund door UNESCO en Akvo.org.

EARTH Water wordt geschonken in de top van de Nederlandse Horeca en daar hoort The Barfly bij. We werken alleen samen met het beste van het beste. De bronnen waar het water vandaan komt, pompen zuiver bronwater op van 150 meter diepte. Dit is in de Middeleeuwen als neerslag gevallen op de Hondsrug. De mensen gebruikten toen nog geen schadelijke stoffen. 1000 jaar later heeft het water veel mineralen opgenomen. Er is een systeem zodat de bronnen niet maximaal uitgeput worden. Zo mag er per bron maximaal 50 miljoen liter water worden gewonnen. Het water gaat naar een aparte zuivering waar het ijzer en mangaan wordt verwijderd door beluchting en filtering. Daarna komt het in de mooie flacons en flesjes terecht die heel chique ogen. En tot slot, onder andere, bij ons op de boot!

Spetterende onthulling The Barfly

By | The Barfly | No Comments

Ballonnen, champagne, mooi weer en een heleboel gezellige mensen. Dat waren de ingrediënten voor de feestelijke onthulling van loungeboot The Barfly tijdens het Paasweekend. Eigenaar Steven Voorn: “De reacties waren overweldigend. Heel positief!”

Proost The BarflyHet schip ligt in Jachthaven Barkaris. Steven Voorn deed samen met wethouder Joep Frijdal (recreatie en toerisme) de openingsceremonie. Voorn vertelde zijn verhaal, het verhaal over de boot en de plannen voor de toekomst. Want, die ziet hij heel rooskleurig. Frijdal was ook erg blij en trots op zowel de boot als Steven. Na een knip van beide mannen met de schaar, vlogen de ballonnen weg en was het begrip ‘Varen met een belevenis’ een feit. Voorn pakte een gigantische fles Moët, schudde en er klonk een luide plop. De toeschouwers juichten, namen een glas champagne, maar liepen direct door naar The Barfly. Eindelijk mochten ze op het schip!

Schipper André nam plaats achter het gigantische stuurwiel en voer weg, samen met de eerste passagiers. Aan boord kon je genieten van een Tonic of glaasje Earth water. Uiteindelijk waren er negen proefvaarten geweest, zodat bijna driehonderd gasten een kijkje konden nemen op de boot, maar ook echt zelf de belevenis konden ervaren. Voorn heeft zelfs negen optieboekingen mogen noteren.

De onthulling vond plaats tijdens de botenshow van Barkaris. Dit, in samenwerking met The Barfly, was zo’n succes dat op 10 april direct de eerste Loosdrechtse Borrel werd georganiseerd. Wederom een succes, want de borrel ging door tot het einde van 11 april! Houd daarom de website en facebook goed in de gaten voor volgende evenementen.

In augustus staat Sail Amsterdam op het programma en ook The Barfly zal daaraan deelnemen. Daarnaast zijn er al veel boekingen gedaan: een reünie, bedrijfsfeestje, netwerkborrel, een trouwvaart, een verjaardagsfeestje en enkele wijnproeverijen.

Primeur The Barfly op Hiswa

By | The Barfly | No Comments

De zestigste editie van de Hiswa in Amsterdam RAI is alweer geweest en wij waren er bij!

The Barlfy Hiswa 2015Honderden boten, accessoires en natuurlijk: The Barfly. In gedachten dan, want de sloep zelf lag al te glimmen op de Loosdrechtse plassen. Wij waren er wel met een heel team aanwezig om het schip te promoten, een primeur voor de Hiswa.

We stonden met twee prachtige stands, een banner en flyers samen met Barkaris en Navilex. We hebben ontzettend leuke reacties gekregen van de bezoekers en zij vonden met name ook de belevenis van The Barfly indrukwekkend. Een van de reacties: “Netwerkborrels zijn vaak in cafés of restaurants waardoor er altijd groepvorming is. In een boot heb je veel meer kans dat je iedereen kunt spreken.” Dat is ook precies wat wij willen uitstralen voor de netwerkborrels.

Voor alle gelegenheden bieden wij een arrangement. Bij het vrouwelijk publiek viel vooral de Gooische Vrouwen Vaart in goede aarde. Lekker op het water met een prosecco, genieten, kletsen en ondertussen kijkend naar de mooie grote huizen aan de Vecht.

De thuishaven van The Barfly is namelijk Loosdrecht. Van daaruit kunnen de prachtigste routes gevaren worden. Natuur, huizen, gezelligheid. Er is voor ieder wat wils.

The Barfly is alleen te huren met een schipper, dus het is de ultieme loungeboat. Gewoon instappen en genieten. Je hoeft nergens op te letten.

Op 4 april is dan eindelijk de onthulling van The Barfly waarbij iedereen van harte uitgenodigd is. Op 4, 5 en 6 april kun je mee op proefvaarten. Mag ik je dan ook verwelkomen? Weet je trouwens dat het varen al kan vanaf € 7,75 per persoon?!