was successfully added to your cart.

Dansen, zingen en rosé tijdens Sloepentocht

By 20 juli 2015The Barfly

Onverwachte zwempartijen, rosé en dansen. The Barfly was een duidelijke eyecatcher tijdens de sloepentocht dit jaar.

‘The Love Boat promising something for everyone…’ De woorden van Jack Jones knalden uit de speakers en The Barfly was onderweg voor zijn eerste Sloepentocht in Loosdrecht door Stichting Sloep met het thema ‘Love Boat’.

Bij iedereen aan boord was direct de sfeer gezet. Al zingend gingen we de plas op vanaf de Bolder. Via de westelijke Drecht en een stukje over de Vecht kwamen we terecht bij de Mijndense Sluis. Bij het zien van alle gezellige bootjes en vrolijke mensen kon zanger Wout (waarmee we deze tocht organiseerden) zich niet meer inhouden. Hij pakte de microfoon van DJ Charles en begon te zingen. Hij kreeg iedereen zo ver om mee te dansen, hoe groot de bootjes ook waren. In de sluis kregen we een paar hapjes van de Otter, een fles wijn van Veerman Makelaars en was het volop genieten van de sfeer. Wachten op een sluis was nog nooit zo gezellig!

Sloepentocht3 Sloepentocht6

SloepentochtVerder op de Vecht was het inmiddels op de boot een en al gezelligheid. De flessen rosé gingen als een speer en ook de hapjes stonden niet lang. Bij de volgende sluis: ’t Hemeltje was het nog drukker. Tijdens het wachten greep Wout wederom naar de microfoon en bewoog mensen zelfs tot een duik. Tussendoor kregen we saté en hamburgers van de Eetcafe de Kaars die er makkelijk ingingen. In de sluis gaf Wout ook de presentatoren daar de kans om hun spelletjes te doen waaronder overgooien met een bal en de macarena dansen.
Na de sluis keerden we om en konden direct weer
meedoen in de feestvreugde op en in de sluis.

Sloepentocht2Op de boot was het gezellig druk, maar niet te, zodat iedereen met de voetjes van de vloer kon. Daar werd dankbaar gebruik van gemaakt. Veel bootjes maakten foto’s van The Barfly en keken met bewonderende ogen. Het duurde dan ook niet lang en The Barfly was bijna trending topic geworden op social media. Ook nu was de Mijndense Sluis een groot succes. De brugwachter kwam even gezellig sfeer proeven op de boot en de opvarenden kregen lekkere scroppino van Porto om te proeven. Alle opvarenden van The Barfly waren blij en hadden werkelijk genoten van deze dag. Sterker nog, ze konden niet stoppen en zochten een cafeetje om nog door te praten over de belevenissen van deze dag. Wij zeggen: missie geslaagd!

Sloepentocht5 Sloepentocht4