was successfully added to your cart.

Primeur The Barfly op Hiswa

By 11 februari 2015The Barfly

De zestigste editie van de Hiswa in Amsterdam RAI is alweer geweest en wij waren er bij!

The Barlfy Hiswa 2015Honderden boten, accessoires en natuurlijk: The Barfly. In gedachten dan, want de sloep zelf lag al te glimmen op de Loosdrechtse plassen. Wij waren er wel met een heel team aanwezig om het schip te promoten, een primeur voor de Hiswa.

We stonden met twee prachtige stands, een banner en flyers samen met Barkaris en Navilex. We hebben ontzettend leuke reacties gekregen van de bezoekers en zij vonden met name ook de belevenis van The Barfly indrukwekkend. Een van de reacties: “Netwerkborrels zijn vaak in cafés of restaurants waardoor er altijd groepvorming is. In een boot heb je veel meer kans dat je iedereen kunt spreken.” Dat is ook precies wat wij willen uitstralen voor de netwerkborrels.

Voor alle gelegenheden bieden wij een arrangement. Bij het vrouwelijk publiek viel vooral de Gooische Vrouwen Vaart in goede aarde. Lekker op het water met een prosecco, genieten, kletsen en ondertussen kijkend naar de mooie grote huizen aan de Vecht.

De thuishaven van The Barfly is namelijk Loosdrecht. Van daaruit kunnen de prachtigste routes gevaren worden. Natuur, huizen, gezelligheid. Er is voor ieder wat wils.

The Barfly is alleen te huren met een schipper, dus het is de ultieme loungeboat. Gewoon instappen en genieten. Je hoeft nergens op te letten.

Op 4 april is dan eindelijk de onthulling van The Barfly waarbij iedereen van harte uitgenodigd is. Op 4, 5 en 6 april kun je mee op proefvaarten. Mag ik je dan ook verwelkomen? Weet je trouwens dat het varen al kan vanaf € 7,75 per persoon?!