was successfully added to your cart.

Spetterende onthulling The Barfly

By 7 april 2015The Barfly

Ballonnen, champagne, mooi weer en een heleboel gezellige mensen. Dat waren de ingrediënten voor de feestelijke onthulling van loungeboot The Barfly tijdens het Paasweekend. Eigenaar Steven Voorn: “De reacties waren overweldigend. Heel positief!”

Proost The BarflyHet schip ligt in Jachthaven Barkaris. Steven Voorn deed samen met wethouder Joep Frijdal (recreatie en toerisme) de openingsceremonie. Voorn vertelde zijn verhaal, het verhaal over de boot en de plannen voor de toekomst. Want, die ziet hij heel rooskleurig. Frijdal was ook erg blij en trots op zowel de boot als Steven. Na een knip van beide mannen met de schaar, vlogen de ballonnen weg en was het begrip ‘Varen met een belevenis’ een feit. Voorn pakte een gigantische fles Moët, schudde en er klonk een luide plop. De toeschouwers juichten, namen een glas champagne, maar liepen direct door naar The Barfly. Eindelijk mochten ze op het schip!

Schipper André nam plaats achter het gigantische stuurwiel en voer weg, samen met de eerste passagiers. Aan boord kon je genieten van een Tonic of glaasje Earth water. Uiteindelijk waren er negen proefvaarten geweest, zodat bijna driehonderd gasten een kijkje konden nemen op de boot, maar ook echt zelf de belevenis konden ervaren. Voorn heeft zelfs negen optieboekingen mogen noteren.

De onthulling vond plaats tijdens de botenshow van Barkaris. Dit, in samenwerking met The Barfly, was zo’n succes dat op 10 april direct de eerste Loosdrechtse Borrel werd georganiseerd. Wederom een succes, want de borrel ging door tot het einde van 11 april! Houd daarom de website en facebook goed in de gaten voor volgende evenementen.

In augustus staat Sail Amsterdam op het programma en ook The Barfly zal daaraan deelnemen. Daarnaast zijn er al veel boekingen gedaan: een reünie, bedrijfsfeestje, netwerkborrel, een trouwvaart, een verjaardagsfeestje en enkele wijnproeverijen.