was successfully added to your cart.

Topdag voor beautyspecialisten!

By 17 juni 2015The Barfly

Wij mochten L’Oreal welkom heten op The Barfly. Zij organiseerden een Summer Seminar voor L’Oreal medewerkers van ICI Paris & Douglas.

De loungeboot lag aan de steiger van Finley Het Witte Huis. Bij binnenkomst liepen veel van de medewerkers direct door naar buiten om The Barfly te fotograferen. En niet alleen onze boot werd op de foto gezet, ook alle producten werden geschoten die stonden op het dek en bij het roer. L’Oreal hield een Summer Seminar waarbij de nieuwe zomerse producten van Lancôme en Biotherm gepresenteerd werden. Op meerdere plekken gaven ze workshops en presentaties, waaronder op The Barfly.

Barfly L'Oreal Finley Het Witte Huis

 

 

 

 

 

Op het voordek waren poefjes, bankjes en zitzakken uitgestald om iedereen een comfortabele zitplek te geven. Voor degene die het fris hadden, waren er kleedjes aanwezig. Omstebeurt konden de medewerkers genieten van de boot, de producten en het uitzicht. Just another day at the office!

Barfly L'Oreal

Naarmate de dag vorderde kregen de, overwegend, vrouwen het ietwat frisjes, maar ook daar hadden we een oplossing voor. Op het dek werd een kacheltje neergezet dat een aangename warmte verspreidde. Zo was het heerlijk vol te houden. Alle medewerkers kregen uiteindelijk de workshop op de boot en iedereen was zeer te spreken over het schip en de locatie.

Tevreden vertrokken alle medewerkers naar huis. Veel van hen met een mooie foto van onze prachtige loungeboot.

Barfly L'Oreal